dilluns, 19 d’abril del 2010


10-12-2006
després d'esmorzar, vam anar a passejar per Sàrria, però sincerament, aquesta població te poc per ensenyar. Vam entrar a la zona vella, on hi ha alguns albergs i tasques. També, l'església, una ermita romànica i una torre d'un castell, privat.
Vam passar també per davant del monestir de la Verge de la Mercè, on el Gerard va fer una foto d'un escut de Catalunya que hi ha al terra.
Per dinar, vam tornar al mateix restaurant de la nit anterior. En aquesta ocasió, vam poder degustar una vieira cada un de nosaltres.
Com que el tren no sortia fins les 20,20 del vespre, vam pagar un petit suplement a l'hotel, per poder utilitzar l'habitació fins les 20,00. això ens va anar molt be per descansar una mica. Fins i tot, després del dinar, vam dormir una mica.
Camí de l'estació, vam comprar uns entrepans per menjar-los al tren.
El tren va venir amb més de 30 minuts de retard. Això fou un preludi del que passaria a l'hora d'arribar a Barcelona, amb un retard considerable,
A diferència del meu viatge, en aquesta ocasió vam estar dins d'una cambreta de sis persones. Fou curiós un personatge, un home jove, estudiant o professor, que es va passar bona estona estudiant. Era molt lent a l'hora de moure's. Fins i tot, l'acte de treure's un xiclet del paquet, desembolicar-lo, netejar-lo quan se li va caure a sobre i posar-se'l a la boca, va tenir una durada d'uns quants segons, molt llargs.
Sobre les 12,00 del migdia, després d'un molt llarg viatge, vam arribar a Barcelona.