dilluns, 19 d’abril del 2010


04-12-2005
CARRIÓN DE LOS CONDES – CALZADILLA DE LA CUEZA, 18,00 qm.
Avui volia fer una etapa més llarga, fins a Sahagún, d'uns 40 qm., però m'ho he pensat millor i he decidit aturar-me a aquesta població de Calzadilla, perquè no em veig amb forces d'arribar a Sahagún. Fa molt de vent que et ve de cara, per lo que costa molt caminar; a més, fa fred, plou i els peus comencen a fer-me mal. Demà espero trobar-me millor i poder arribar a Sahagún, encara que, si no accelero una mica, no podré aconseguir arribar a León abans de tornar a casa. Ja veurem.
Pel camí, m'he trobat amb un pelegrí que feia el camí de tornada. Ja havia arribat a Santiago, i com que tenia molt de temps, segons m'ha dit, ara fa el camí de tornada.
La jornada d'avui es molt avorrida, perquè no hi ha cap poble, des de Carrión, fins a Calzadilla. Els 18 qm, els fas sense veure cap casa. A més, com ahir, es una etapa només amb rectes, molt sosa.
La única cosa diferent, es que els darrers 12 qm, els fas per el camí original, segons una inscripció que hi ha en una roca.
Per dinar, ho he fet també al restaurant del mateix hostal. Com a veí tenia al Mateu, un pelegrí de Sevilla, que després ens faríem molt amics. He dinat sopa de caldo i pebrots farcits.
També he descansat una mica, abans de sortir a donar una volta, però es que en aquest poble, a diferència de Carrión, no hi ha res a veure.
He passat la tarda llegint un diari local. Per sopar, he menjat més sopa de caldo, la mateixa del migdia, i canalons d'espinacs, molt bons. La veritat que en aquest hostal, el menjar es molt bo.